Hyväntekeväisyysjohtaja muuttuu salakirjoitukseksi, kun yhteisön lahjoitukset ovat 42 000 dollaria

Yli 42 000 dollarin salausvaluutat voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ovat vakuuttaneet hyväntekeväisyysjärjestön toimitusjohtajan digitaalisten valuuttojen tärkeydestä.

„Hän on ensimmäinen“ pyrkii antamaan haavoittuville nuorille naisille paremmat mahdollisuudet elämässä.

Koronaviruspandemia näyttää pakottavan enemmän hyväntekeväisyysjärjestöjä etsimään kryptovaluutta-lahjoituksia

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Salausverot

Nuoria naisia ​​suojelevan hyväntekeväisyysjärjestön toimitusjohtajasta ja perustajasta on tullut viimeisin salakirjoittaja, joka seuraa yhteisön anteliaisuutta.

‚Hän on ensimmäinen‘ sai yli 42 000 dollaria sen jälkeen, kun se oli lisätty digitaalisen omaisuuden hyväntekeväisyyslahjoitusalustaan ​​The Giving Block.

Lahjoitukset sisältävät hyväntekeväisyysjärjestön toiseksi suurimman lahjoituksen tänä vuonna. Toimitusjohtajan mukaan koronaviruspandemia on samanaikaisesti lisännyt hyväntekeväisyystarvetta ja heikentänyt monien ihmisten mahdollisuuksia lahjoittaa.

Crypto Industry Industry Wows toimitusjohtaja

Oman tunnustuksensa mukaan She’s The Firstin toimitusjohtaja ja perustaja Tammy Tibbetts suhtautui skeptisesti kryptovaluuttaan ennen vuotta 2020. Itsekirjoitetussa Medium-postissa hän kuvailee työtään hellittämättömäksi pyrkimykseksi dollareihin.

Hän selitti, että kryptovaluutta tuntui „abstraktilta“ ja verrasi sitä „yrittämään löytää monopolirahaa pimeässä“. Hänen hyväntekeväisyystyönsä antaa haavoittuville tytöille ympäri maailmaa paremman kuvan elämässä.

Se kertoo työskentelevän noin 13 000 tytön kanssa 11 eri maasta. Tibbettin sanoin She’s The Firstin rahoittamat ohjelmat mahdollistavat nuorten naisten „koulutuksen, kunnioituksen ja kuulemisen“.

Toimitusjohtajan salausskeptisyys muuttui, kun She’s The Firstin kehitys- ja viestintäpäällikkö Henah Parikh vakuutti hänet lopulta avaamaan salauksen lahjoituksia. Hyväntekeväisyysjärjestö alkoi työskennellä The Giving Blockin kanssa , joka kutsui sen hyötymään kevään 2020 kampanjoistaan.

The Giving Blockin lisäys tuotti nopeasti 42335 dollaria lahjoituksia. Hän toteaa, että koronaviruksella on erityinen vaikutus myös nuoriin tyttöihin. Koulujen pitkällä lakkauttamisella on pysyvä vaikutus monien tuleviin ansaintamahdollisuuksiin, ja tämä karanteeni asettaa heikoimmassa asemassa olevan riskin.

Kun otetaan huomioon vuoden 2020 ainutlaatuiset paineet, kansainvälisillä hyväntekeväisyysjärjestöillä on tiettävästi vaikeuksia houkutella lahjoituksia. Toimitusjohtaja uskoo, että pandemia saa ihmiset osoittamaan varoja paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille globaalien huolenaiheiden sijaan. Siksi salauksen lahjoitukset tulivat täydelliseen aikaan.